Hoquei Club Salt

Hoquei Club Salt

Casal d’estiu 2024 + Tecnificació al Hoquei Club Salt, amb Marc Rouze i Joan Picart

Els entrenaments i casal d’hoquei que esperaves!☀️🏑

📅 Durant les 3 primeres setmanes de juliol al pavelló de SALT📍.
Horari de 9:00h a 13:30h

Tecnificació per jugadors i porters, partits, piscina i moltes coses més!

PACK COMPLET (TECNIFICACIÓ+ ACTIVITATS)
– 100 €/set SOCI HC SALT
– 120 €/set  NO SOCIS

PACK TECNIFICACIÓ
– 70 €/set SOCI HC SALT
– 90 €/set  NO SOCIS

DESCOMPTES:
– 3 SETMANES COMPLETES 20%
– GERMÀ 10%
 
L’ÚLTIM DIA D’INCRIPCIÓ SERÀ EL DILLUNS 10 DE JUNY

INSCRIPCIÓ

 

 

Protecció de Dades

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea i la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals (LOPDGDD) d’Espanya, t’informem que les dades personals que ens facilitis seran tractades de manera confidencial i incorporades a un fitxer titularitat de Hoquei Club Salt amb la finalitat de gestionar la teva inscripció a les activitats del club.

La base legal per al tractament de les teves dades és l’execució del contracte d’inscripció en les activitats del club al qual has decidit adherir-te. Així mateix, les teves dades també poden ser utilitzades per enviar-te informació relacionada amb les activitats, esdeveniments i promocions del Club d’Hoquei Hoquei Club Salt, sempre que hagis donat el teu consentiment exprés per rebre aquesta informació.

T’informem que podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les teves dades personals mitjançant una sol·licitud escrita dirigida a Hoquei Club Salt a l’adreça postal o electrònica que es faciliti en la nostra pàgina web.

Les teves dades personals es conservaran mentre siguin necessàries per a les finalitats per a les quals han estat recollides, o bé mentre mantinguis la teva relació amb el club, llevat que sol·licitis la seva supressió.

Hoquei Club Salt es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i confidencialitat de les teves dades personals i evitar-ne la pèrdua, alteració, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposades.

Al fer clic a “Enviar” o a l’equivalent en el formulari d’inscripció, confirmes haver llegit i entès aquesta política de protecció de dades i consentir expressament el tractament de les teves dades personals per a les finalitats descrites.

Per a més informació sobre la nostra política de privacitat i protecció de dades, o per exercir els teus drets en matèria de protecció de dades, no dubtis a contactar amb nosaltres.