Història

HISTÒRIA DEL NOSTRE CLUB

El 1992 es va fundar el Club Hoquei Salt tal com el coneixem avui dia, i que va néixer com una derivació de l’Agrupació Esportiva Hoquei Club Salt, les activitats de la qual ja daten del 1988.

Centrat especialment en les categories de formació, els seus millors èxits arribaren amb l’equip sènior femení que durant quatre temporades estigué entre l’elit.

La temporada 2002-03 foren subcampiones de la Lliga Catalana de primera divisió (encara no existia l’actual OK Lliga femenina), guanyaren la Copa Catalunya i es proclamaren campiones d’Espanya.

PRESENT

El club, actualment, té més de 100 jugadors i jugadores, dividit en 18 equips de 12 categories, que competeixen en lligues provincials i autonòmiques, i amb possibilitat de competir a nivell estatal.

La temporada anterior, tres dels nostres equips van participar al Campionat de Catalunya, màxima competició de la base del l’hoquei patins. En la categoria Prebenjami, van aconseguir una 6a posició, l’equip femení FEM13, van ser 4es i el FEM 11, es van alçar amb el CAMPIONAT DE CATALUNYA 2021 / 2022.

En la temporada actual, 2 dels nostres equips, en la categoria Prebenjami i FEM13, tornaran a lluitar, un cop classificats per la fase final, per ser campions de Catalunya.